Seglarskola- ungdomar 8-19 år

I seglarskolan får eleverna lära sig att segla men också allmänt sjövett som är viktigt att känna till då man är på vattnet.

Seglarskolan sträcker sig över hela säsongen, från slutet av mars till oktober månad. Vi börjar alltid med teori innan vi går ut på vattnet i slutet av april.

Innan vi sjösätter jollarna brukar vi alltid ha ett övningstillfälle i simhallen där eleverna får, under säkra förhållanden, öva på kappsejsning och livräddning.

Våra träffar kommer att vara på måndagar mellan kl. 18 - 20. Båtarna vi använder för barn och ungdomar är optimistjollen för de yngre och 2-krona för de äldre. I menyn kan du läsa mer om dessa jollarna.

Det går nu bra att anmäla sig direkt här på hemsidan. Kolla under menyfliken - Anmälan.

Varmt välkomna