DragonForce 65

Texten nedan är hämtad från klassens förbundssida

Dragonforce 65 är designad av tre mycket erfarna radioseglare från England: Mark Dicks, John Tushingham och Micke Weston.

Den har introducerats i Europa och övriga världen med mycket stor framgång. Redan 2013 hölls mästerskap i England och Holland. I februari 2016 har Joysway tillverkat och sålt över 12000 båtar.

I USA har flera radioseglarklubbar antagit Radioseglaren som instegsbåt i Radiosegling. Priset, samt att den är mycket  väldesignad och välseglande, har banat väg för den stora försäljningsframgången.

I Sverige har klassen snabbt blivit landets största Radio seglarklass, med stor spridning runt om i landet.

Den internationella hemsidan för DF95 och DF65 hittar du här: www.dfracing.world.