Sommarskolan - 2020

Under veckorna 25, 26 och 27 genomför vi den mycket populära sommarskolan! Ålder: 8-19 år.

Vecka 25 - Skansholmsläger
Detta läger tillbringar vi på WSS klubbholme, Skansholmen (se filmklipp)! Lägret pågår mellan den 13-18 juni. Eleverna bor i egna tält (med kompis) ute på holmen och har aktiviteter från morgon till kväll. Här förekommer förutom extremt mycket segling också många andra roliga aktiviteter; Vollyboll, barkbåtstävling m.m. Eleverna får garanterat en oförglömlig vecka med sig hem! Ett mycket uppskattat läger! - Helpension!

Avgift:
Seglarskoleavgift: 2100kr (läger) + 500kr (båthyra/plats i båt).

Vecka 26 och 27 - dagläger
Under daglägret som varar mellan måndag - fredag aktuell vecka seglar eleverna mellan 9-15, med en pause för egen medhavd matsäck. Dagarna varvas med teori och pratik. Vi seglar varje dag, förutsatt att vädret tillåter. Säkerheten går alltid först i vår verksamhet. Ingen får bli rädd på sjön! Dessa veckor är mycket populära med många deltagare utanför Västervik.

Avgift:
Seglarskoleavgift: 900kr (läger) + 200kr (båthyra/plats i båt).

Betalning sker genom den faktura som skickas via mail till målsman 1 nedan. Fakturan måste vara betald innan den aktuella lägerveckan börjar.

Önskar ni delta i flera lägerveckor, gör ni ytterligare anmälan.

Anmälan - Sommarskolan:

Aktuell lägervecka:

I samband med registrering, godkänner ni att ovanstående uppgifter sparas under det aktuella året