Seglarskolan - 2020

Seglarskola för barn och ungdomar (8-19 år) kommer att hållas på måndagar mellan kl. 18-20. Utöver detta kommer vi även vara i simhallen en lördag (troligen den 25 april) för att träna på kappsejsning (välta runt med båt), livräddning och simkunskap. Alla deltagare måste kunna simma minst 200 meter med flytväst.

Seglarskolan sträcker sig från slutet av mars till början av oktober (helår). Seglarskolan har uppehåll under skolloven.

Årets seglarskola kommer att ha upptaktsmöte, måndagen den 30:e mars! Välkomna!

Avgift
Seglarskoleavgift: 700kr + 200kr för båthyra/plats i båt. Syskon på samma adress deltar för halva seglarskoleavgiften: 350kr.

Betalning sker genom den faktura som skickas via mail till målsman 1 nedan. Fakturan kommer att skickas ut i god tid innan deltagarna går ut på vattnet.

Anmälan - Barn/Ungdom:

I samband med registrering, godkänner ni att ovanstående uppgifter sparas under det aktuella året