Seglarskola 2019

Seglarskolan är nu i full fart. Har du glömt anmäla dig? Det gör inget.

Just nu har vi sommaruppehåll, välkomna tillbaka när skolorna börjat

Välkommen att hälsa på oss, måndagar mellan kl 18-20.

Om seglarskolan

Seglarskolan är ett lyckat sammarbete! Sedan 2015 har vi slagit samman ungdomssektionerna som finns från stadens två segelsällskap. Vi har från första stund haft ca 30 elever i seglarskolan och drygt lika många under sommarseglarskolan.

Fortsättning 2019

Seglarskolan utökar med en ny kurs - Havskappsegling!
Målet med utbildningen är att kappsegla på havet under ordnade förhållanden! Vi lär oss förberedelser, besättningsarbete, säkerhet, strategi, väder, förnödigheter.

Läger för instruktörer och ledare 2019

Helgen den 4-6 oktober genomför vi ett läger för instruktörer och tränare. En helg med mycket segling och erfarenhetsutbyte mellan instruktörer och tränare runt om i Småland. Mer information om detta läger finns i följande PDF-dokument. Efter anmälan kommer ytterligare information till berörd deltagare.

Specifik information lämnas av Kajsa Albinsson - 073 405 67 54 eller Peter Salomonsson (Sailcoach Småland) 070 433 87 92

Varm välkomna med er anmälan. Antingen klickar du här eller via menyn - Anmälan - Ledarutbildning

Är du eller har barn som är nyfikna på att segla eller är du vuxen? Kontakta:

Mikael Albinsson: ungdom@wikingarna.com, 0738-189796

Helena Nilsson: info@seglarskolan.nu , 076-8329691

Varmt välkomna till ännu ett ny spännande år i Westerviks Seglarskola!

Via menyalternativet - Anmälan - kan du anmäla dig till seglarskolans olika aktiviteter.

Slumpade bilder