Sommarskolan - 2020

Under veckorna 25, 26 och 27 genomför vi den mycket populära sommarskolan! Ålder: 8-19 år.

Vecka 25 - Skansholmsläger
Detta läger tillbringar vi på WSS klubbholme, Skansholmen (se filmklipp)! Lägret pågår mellan den 13-18 juni. Eleverna bor i egna tält (med kompis) ute på holmen och har aktiviteter från morgon till kväll. Här förekommer förutom extremt mycket segling också många andra roliga aktiviteter; Vollyboll, barkbåtstävling m.m. Eleverna får garanterat en oförglömlig vecka med sig hem! Ett mycket uppskattat läger! - Helpension!

Avgift:
Seglarskoleavgift: 2100kr (läger) + 500kr (båthyra/plats i båt).

Vecka 26 och 27 - dagläger - FULLBOKAT

Under daglägret som varar mellan måndag - fredag aktuell vecka seglar eleverna mellan 9-15, med en pause för egen medhavd matsäck. Dagarna varvas med teori och pratik. Vi seglar varje dag, förutsatt att vädret tillåter. Säkerheten går alltid först i vår verksamhet. Ingen får bli rädd på sjön! Dessa veckor är mycket populära med många deltagare utanför Västervik.

OBS! Vecka 26 och 27 är nu fullbokade, välkomna till v. 25

Avgift:
Seglarskoleavgift: 900kr (läger) + 200kr (båthyra/plats i båt).

Betalning sker genom den faktura som skickas via mail till målsman 1 nedan. Fakturan måste vara betald innan den aktuella lägerveckan börjar.

Önskar ni delta i flera lägerveckor, gör ni ytterligare anmälan.

Anmälan - Sommarskolan:

Aktuell lägervecka:

I samband med registrering, godkänner ni att ovanstående uppgifter sparas